Om Careereye

Hva er Careereye.no?

Careereye.no er et jobb- og karrierefellesskap som hjelper mennesker med å ta riktige karrierebeslutninger, ved å gi dem mulighet til å vurdere og sammenligne arbeidsgivere ut fra hva som er viktig for dem når de velger arbeidsgiver.

Du kan se hva ansatte og tidligere ansatte mener om hvilke karrieremuligheter som finnes i en bedrift. Omtalene tar utgangspunkt i kjønn og alder, administrerende direktør og ledelse i bedriften, kultur og verdier, stemning og atmosfære, balanse mellom jobb og fritid samt lønnsstatistikk, som alt sammen er viktige faktorer når man velger en ny arbeidsplass. Alle omtalene er skrevet anonymt av ansatte eller tidligere ansatte, noe som bidrar til transparens og troverdighet.

Careereye gir arbeidsgivere mulighet til å trekke til seg de beste talentene på arbeidsmarkedet ved hjelp av sine Employer branding- og rekrutteringsløsninger . Careereye har hjulpet over 6000 bedrifter og organisasjoner med å markedsføre seg selv og sine ledige stillinger for å kunne rekruttere de beste kandidatene.

Vår misjon

Careereyes misjon er å endre menneskers måte å treffe karrierebeslutninger på.

Vår vision

Careereyes visjon er å være Europas ledende jobb- og karrierefellesskap.