Retningslinjer for personvern

Revidert 2015-09-05

Disse Retningslinjene for personvern gjelder for Careereye.no som nettsted og dets tjenester. Hos Careereye AB legger vi stor vekt på beskyttelse av ditt personvern når vi behandler dine personopplysninger. Vi behandler alltid informasjonen du leverer til oss på en korrekt måte, og overholder gjeldende regler om personvern og behandling av personopplysninger. Vi streber etter å holde et høyt nivå av beskyttelse og anonymitet for personopplysninger.

Innsamling og behandling av personopplysninger

Personopplysninger du leverer til Careereye.no, er alltid beskyttet og anonyme. Careereye.no kan samle inn og bruke ikke-personlige opplysninger. Hensikten med dette er å forbedre tjenestene og aktivitetene våre, markedsføre produktet vårt og hjelpe oss med å gi brukerne en bedre brukeropplevelse. Vi kan for eksempel samle inn informasjon om demografi med tanke på informasjonsdeling med tredjepart. Ditt navn og din e-postadresse er og vil alltid være beskyttet. Informasjonen er aldri koblet til din IP-adresse. Vi kombinerer aldri ikke-personlige opplysninger med personopplysninger. Dersom dette skjer, behandles de kombinerte opplysningene som fortrolige personopplysninger så lenge opplysningene er kombinert.

Informasjonskapsler (cookies)

Carrereye.no bruker øktinformasjonskapsler for å kunne vurdere bruken av tjenestene og forbedre nettopplevelsen. Øktinformasjonskapsler innebærer at informasjonskapsler bare lagres under ditt besøk på nettstedet. Dersom du ikke har endret nettleserens innstillinger til å avvise informasjonskapsler, vil systemene våre bruke informasjonskapsler når du besøker nettstedet. Vi vil aldri knytte IP-adressen din til informasjonskapselen din, og du forblir anonym under besøket ditt på Careereye.no. Dersom du har spørsmål om bruk av informasjonskapsler, kan du kontakte oss via vårt nettskjema.

Sikkerhet

Careereye.no som nettsted er eid og kontrollert av Careereye. Vi overholder personopplysningsloven og beskytter dine personopplysninger. Vi beskytter informasjon som er levert av brukere mot autorisert tilgang eller spredning. Careereyes nettsted kan inneholde lenker eller henvisninger til nettsteder fra tredjepart. Dette er innhold som Careereye.no ikke kontrollerer og/eller er ansvarlige for.

Spørsmål om personvern

Ved å bruke Nettstedet og Careereyes øvrige produkter og tjenester godkjenner du Retningslinjene for personvern. Careereye kan endre og/eller oppdatere Retningslinjene for personvern. Eventuelle vesentlige endringer blir sendt på e-post til e-postadressen du har registrert. Du må gjerne kontakte oss dersom du har spørsmål om eller synspunkter på Careereyes Retningslinjer for personvern eller behandling av data.

© 2015 Careereye AB