Careereye          

Careereye gir arbeidsgivere mulighet til å trekke til seg de beste talentene på arbeidsmarkedet ved hjelp av sine Employer branding- og rekrutteringsløsninger. Careereye har hjulpet over 6000 bedrifter og organisasjoner med å markedsføre seg selv og sine ledige stillinger for å kunne rekruttere de beste kandidatene.

...
Vis mer
Vis mindre
Huvudkontor:
Omsetning / gevinst %:  
Bransje:Anna tenesteyting Hjemmeside:
Antal anställda är nu:
+ Legg til omtale
Oversikt
0.0 Gjennomsnittlig rangering
         

Jobbe i Careereye

Basert på 0 omtaler

          Karriere og utvikling
          Kultur og verdier
          Trivsel og arbeidsmiljø
          Balanse jobb/fritid
          Ledelse og sjefer
          Lønn og fordeler
{{companyRating}}%

Anbefaler denne arbeidsgiveren

Basert på {{reviews.length}} omtaler

Følg Careereye i sosiale medier

Et innblikk i hvordan det er å jobbe på Careereye. Omtaler, rangeringer, lønninger, kontorbilder og ledige jobber på Careereye. Publisert av ansatte og tidligere ansatte på Careereye.no

Hvem er vi?

Historie

Det hele begynte i 2008, da grunnleggeren Henrik Denebrandt besluttet å starte et firma innom jobbsøking, Careereye. Careereye begynte å jobbe med markedsføring av stillingsannonser i Nord-Europa og ble eier av generelle og nisjejobbsider i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Østerrike. Vi har utviklet siden oppstarten over 17 forskjellige steder innom jobbsøking. I samme periode, vokste vi fra 0-20 ansatte med flere avdelingskontorer. Selskapet omsatte for 100 millioner i perioden.
 

Careereye i dag

Careereye er i dag et selskap med fokus på å skape de beste digitale tjenester for jobb og karriere i Nord-Europa. Vi er aktive i seks land; Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Østerrike og USA, med ambisjoner om å fortsette å vokse og utvide i hele Europa og USA. Hovedkontor ligger i Stockholm, med kontorer i Gøteborg, Oslo og i Tyskland.

Careereye i framtiden

Vår visjon er å være det ledende jobb og karriere samfunn med flest brukere og mest fornøyde kunder. Vi tar sikte på å utvide med både flere lokale kontorer og Careereye-folk. Sammen ønsker vi å endre måten folk søkr etter jobber og for å skape den beste matchningen mellom selskaper og personer.

Vår kultur

Kultur og verdier

Vår kultur er viktig, ikke bare for å tiltrekke seg dyktige mennesker med de samme verdiene som oss - men også for å bygge en vellykket bedrift. Våre verdier styrer hvordan vi oppfører oss mot hverandre, våre kunder og vårt arbeid med Careereye.

Driv: For å være i stand til å prestere i den øverste klassen, må vi ha en sterk drivkraft, et ønske om å alltid utvikle og forbedre; som individ, som en gruppe, som et selskap. Vi har en indre drivkraft og har et konstant ønske om å lære mer, og ønsker stadig å utvikle seg til å prestere bedre. Vi er alltid klar for utfordringer og se motgang som en måte å utvikle seg på.

Fellesskap: Vår suksess er basert på en felles forpliktelse fra alle, ikke bare på individuelle prestasjoner. Vi jobber i team og støtter og inspirerer hverandre til å nå våre felles mål. Vi hjelper hverandre og lykkes sammen.

Profesjonalitet: Vi har en profesjonell holdning og tilnærming til vårt arbeid, våre kunder og ansatte. Alt vi gjør skal være godt gjennomtenkt og profesjonelt gjort - vi vet alltid hva vi gjør og hvorfor vi gjør det.

Service: Vi strever etter å alltid gi våre kunder førsteklasses service og skape et personlig forhold. Vi gir alltid kunden det lille ekstra og prøver alltid å yte en service over forventningene.

Våre medarbeidere

Alle medarbeidere er våre viktigste ambassadører.

Derfor ønsker vi å presentere noen av oss Careereye-folk for deg.

Julian Andersch, 29 år
Country Manager, Tyskland
På Careereye siden 2013

Hvordan ser en normal mandag ut på jobben? Som Country Manager på kontoret Berlin starter dagen med å planere uken og holde ukentlige møter med alle selgerne. Jeg ser til at alt flyter på og at vi når våre mål. Det vil være mange samtaler og mye kundekontakt. Det er viktig at hele laget får en virkelig god start på uken.

Hva er det beste med jobben din? At det er store utviklingsmuligheter, og du må ta mye ansvar. Der er også gøy å jobbe med et godt produkt, og ha kontakt med kunder, og et pluss er lønnen selvfølgelig!

Beskriv Careereye som arbeidsplass med et ord. 

Utmerket.

Besta Berlin tips:
Søndagar i Mauerpark, der kan man synge karaoke framfor 1000 personer, Berlins uteliv med hundretals barer og klubber – og såklart currywurst!

Edin Cavalic, 30 år
Team leader, Danmark
På Careereye siden 2014

Hvordan ser en normal mandag ut på jobben? Jeg kommer til jobben, tar meg en kopp kaffe og deretter begynner jeg å jobbe. Arbeidet består av å selge gode rekrutteringsmuligheter. Dagen går fort, så det er svært mangfoldig. Kontakte og følge opp nye og gamle kunder og så er det også mye administrativt å gjøre. I pausen er det også en viktig aktivitet for dagen, nemlig FIFA:)

Hva er det beste med jobben din? Det beste med jobben er at jeg kan bestemme lønnen min. Det er det som motiverer meg mest. Jo mere JEG selger, jo bedre lønn.

Beskriv Careereye som arbeidsplass med et ord. 

Attraktiv.

Beste Stockholm tips:

 Å ta en tur ut til Sandhamn på sommeren. Fantastisk fint!

Medina Lemes, 22 år
Account Manager, Østerrike
På Careereye siden 2015

Hvordan ser en normal mandag ut på jobben? Kommer til jobben 07:45, tar en kopp kaffe og har en uppstart med vår teamleder, der vi setter ukentlige mål for gruppen og individuelle mål. Etter det setter jeg meg på min plass i et kontorlandskap og begynner å kontakte våre kunder. Jeg  setter også opp en plan for dagen og ser etter interessante leads.

Hva er det beste med jobben din? Bra samhold og stemningen på kontoret. Adrenalinrushet du får når du selger.

Beskriv Careereye som arbeidsplass med et ord. 

AMAZING.

Beste Stockholm tips:

En herlig vår tur på Djurgården med en kaffe i hånden. Avsluttes med en shoppingtur i byen.

Hvorfor jobbe hos oss?

Careereye er et selskap med en sterk drivkraft og engasjement.

Hva er det som gjør oss så motivert? Her er litt av det vi tilbyr utover det vanlige.

All Star Club
Hva med å reise rundt og besøke Europas mest spennende byer? All Star Club gjør dette mulig gjennom våre konkurranser.

Temadager på kontoret
Er du lei av å gjøre det samme hver dag? Glem kjedelige dager! Vi arrangerer temadager på kontoret der vi kler opp oss. Alt fra tilfeldige fredager til Wall Street!

Atmosfæren
Careereye er et sted å vokse som person. Vi har ansatte fra hele Europa, med ulik kulturell bakgrunn. Vi finner på ting sammen som for eksempel AWer (after work)

Overraskelser
Hva med å havne i en smoothie himmel en tung mandag morgen? Eller vinne billetter til et UFC event? Hos Careereye alt er mulig!

Spill og aktiviteter
Føl atmosfæren når vi konkurrere i FIFA eller NHL, eller når vi kjører bordtennis turnering på kontoret. Få frem din lekne side, og vi lover du vil trives.

Konkurranser
Årets salger har besøkt New York ved flere anledninger og neste stopp er en tur til Las Vegas som står på spill! Bortsett fra det, har vi kontinuerlig konkurranser og premier av meget høy kvalitet, som vi mener gir en ekstra motivasjon i det daglige arbeidet.

Helt enkelt Careereye!
Dette er bare noen eksempler på hvorfor du vill trives hos oss. Det er selvfølgelig mange andre grunner til å arbeide her. Hvorfor ikke stikke innom og avgjør for deg selv? Vi er alltid på utkikk etter ekstraordinære mennesker.

Det finnes ingen omtaler av Careereye

Legg til en omtale av Careereye

Ingen har lagt ut noen omtale av bedriften. Ved å legge ut en omtale hjelper du andre med å finne den rette arbeidsgiveren. Bidraget ditt er helt anonymt, og det tar bare noen minutter å gjennomføre.

 
{{salaryList.length}} Lønninger

Lønn i Careereye

Jobbtittel
Gjennomsnittslønn
Lønnsintervall (laveste til høyeste)
 
eller

Registrer deg for å få tilgang til alle omtaler og all lønnsinformasjon

{{salary.Count}} löner i {{salary.Location}}

{{salary.AverageAmountString}} {{salary.Currency}}/{{salary.Period}}

{{salary.MinAmountString}} {{salary.MaxAmountString}}
Gjenværende lønninger er låste

Logg på eller registrer deg nå for å få tilgang til alle lønninger

Logg på via e-post eller

Følg Careereye i sosiale medier

Careereye.no har 0 lønninger, bonuser, provisjoner og lønnsstatistikk Careereye – publisert anonymt av ansatte og tidligere ansatte Les hva de ansatte tjener på Careereye og sammenlign lønnsnivåer.

0 Ledige jobber

Jobber i Careereye

Bransje:

Careereye jobber, lønnsstatistikk, omtaler og annen jobbinformasjon om Careereye. Søk ledige Careereye jobber på Careereye.no

0 Omtaler

Omtaler av Careereye

{{mainRating}} 0.0

Basert på {{reviews.length}} omtaler

          Karriere og utvikling
          Kultur og verdier
          Trivsel og arbeidsmiljø
          Balanse jobb/fritid
          Ledelse og sjefer
          Lønn og fordeler

Filtrere omtaler

Kjønn:
Alder:
{{companyRating}}%

Anbefaler denne arbeidsgiveren

Basert på {{reviews.length}} omtaler

{{ceoRating}}%

Er positive til adm. dir.:

Johan Kadar

Adm. dir. for Careereye siden 2015

Careereye.no har 0 omtaler og rangeringer av Careereye – publisert anonymt av ansatte og tidligere ansatte Les hva de ansatte synes om å jobbe på Careereye, og få et bedre innblikk i arbeidsplassen.

 
eller

Registrer deg for å få tilgang til alle omtaler og all lønnsinformasjon

Rangering: {{model.Rating}}
  {{model.DateCreated}} {{model.JobTitle}} {{model.Gender}} , {{model.Age}} {{model.Location}} {{model.Employment}} {{model.LengthOfEmployment}}
{{criteria.CriteriaName}}  
{{criteria.CriteriaName}}  
{{model.CeoApproveRating.Name}}
{{model.CompanyApproveRating.Name}}

{{model.Title}}

Pluss:{{model.Plus}}
Minus: {{model.Minus}}
Legg til svar fra arbeidsgivere
{{model.errorsMessages.Text.ErrorMessage}}
Avbryt

Svar från arbetsgivare: {{reply.ReplyText}}

{{reply.DatePosted}}

Rediger Fjern
{{reply.errorsMessages.Text.ErrorMessage}}
Avbryt
Återstående ömdomen är låsta

Logga in eller registrera dig för att ta del av alla löner

Logg på via e-post eller

Legg til en omtale av Careereye

 
6 Bilder

Bilder fra Careereye

Hvordan ser kontoret på Careereye ut? Få et innblikk og se bilder og kontorbilder innenfra som er publisert anonymt av ansatte, tidligere ansatte og arbeidsgiveren Careereye på Careereye.no